Catalano NEWFLUSH školjke – tiše, čišće, bolje

Catalano Newflush
Bezrubni sistem za lako održavanje

Dostupno u Studio Keramike Brotis


CATAGLAZE
Patentirana i unikatno-robotizirana tehnologija proizvodnje
Cataglaze proizvode odlikuje savršeno ravna glazura sanitarija nanešena na proizvode prilikom samog pečenja na 1250 °C koja spriječava zadržavanje prljavštine i bakterija na samoj površini sanitarija. Na taj način se minimalizira zadržavanje bakterije na površini što omogućava lakše klizanje vode, lakše čišćenje proizvoda i osigurava da Vaša sanitarija ima dugotrajan gladak izgled. Cataglaze je apsolutno anti-bakterijski tretman koji poboljšava higijenu proizvoda i osigurava dugotrajni sjaj površine, za razliku od tradicionalne sanitarije. Zbog svojih izuzetnih svojstava Cataglaze je eco proizvod za koji je potrebno puno manje vode i deterdženata da bi se očistio.

VRTLOŽNO ISPIRANJE
Veći komfort i smanjenje buke
Uklanjanjem rubova (kod običnih školjki kroz rubove izlazi voda) dobili smo vizualni kontinuitet na podlozi i omogućili vodi lakše i dublje ispiranje. Time smo dobili znatno manju potrošnju sredstava za čišćenje. Newflush sistem je do sada najbolji i najekonomičniji sistem.

TAKE OFF SYSTEM
Lakše skidanje poklopca školjke
Sigurno i lako skidanje poklopca omogućava Vam bolje čišćenje zona do kojih prije niste mogli doći. Sistem je brži i sigurniji za rukovanje jer sve činite u jednom potezu. Poklopac školjke sa sporospuštajućim sistemom je napravljen od nepromjenjive smole.

SKRIVENO FIKSIRANJE
Inovativno
Potpuno skriveno fiksiranje na zid daje sanitariji čišći i konkretniji izgled a samim time omogućava lakšu instalaciju.

Natječaj za posao – Referent nabave

BROTIS d.o.o. Čitluk, društvo za veleprodaju i maloprodaje keramike i sanitarne opreme, u svrhu jačanja svog tima traži perspektivne i ambiciozne osobe za sljedeća radna mjesta:

  1. Referent nabave (m/ž)                    1 izvršitelj

    Mjesto rada: Čitluk, sjedište društva

    Područje odgovornosti i opis radnih zadataka: 
  • Svakodnevna komunikacija s dobavljačima
  • Nabavka robe i koordinacija cjelokupnog procesa nabavke po definiranim standardima
  • organiziranje transporta i praćenje dopreme materijala
  • osiguravanje i praćenje zaliha, organizacija isporuke

          Tražene kvalifikacije:

  • VSS – poželjno ekonomski fakultet, u obzir dolaze i drugi fakulteti
  • Dobro poznavanje engleskog jezika
  • Izražene organizacijske sposobnosti i sklonost timskom radu, te sposobnost prilagodbe različitim radnim zadacima
  • poželjno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama
  • Dobro poznavanje rada na računalu
  • Vozačka dozvola B kategorije

          Nudimo Vam:

  • Poticajnu i dinamičnu radnu atmosferu
  • mogućnost profesionalnog razvoja i implementacije vlastitih ideja
  • stimulativna i redovna osobna primanja

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao i smatrate da posjedujete navedena znanja i vještine, pozivamo vas da svoj životopis pošaljete najkasnije do 05.06.2019. putem  e-mail-a [email protected] ili poštom na adresu:

Tromeđa bb, 
88260 Čitluk, 
Bosna i Hercegovina, 
s naznakom ”za natječaj”.

Brotis makeover – Dragonfly house

Brotis keramika je korištena u makeoveru kupaonice i kuhinje na objektu uz kupalište Tegaševac u Ljubuškom. Dragonfly house (kuća Vretenaca), objekt u procesu renoviranja biti će namijenjen turistima koji žele iskusiti jutarnje buđenje uz žamor rijeke, uživanje u pogledu na ljubuške paraglidere ili se izgubiti u čarima knjiga u hladu dvorišta.

Obzirom da je Dragonfly house namijenjen za iznajmljivanje, u objekt nisam htjela postavljati običan građevinski materijal. U ugostiteljski tip prostora sam htjela INVESTIRATI, što znači pružiti gostima najbolje što mogu naći u ponudi, te imati dugoročna i kvalitetna dizajnerska rješenja koja će vremenom povratiti uloženi trud i novac. Zato sam za kuhinju odabrala PORCELANOSA Sevilla Aqua, pločicu koja je apsolutni hit među dizajnerima i arhitektima koja će ambijentu donijeti jači vizualni, volumenski i atraktivniji izgled. Za renoviranje kupaonice na pod smo stavili Porcelanosa Dover Acero dok smo zid tuša obložili heksagonalnim Portobello Cerâmica dekorima iz serije Resort koji su pokazali da i manje kupaonice mogu imati dominantan izgled. Helena Bilić // LOLA.tees

Kompletan obilazak Dragonfly kuće ćemo donijeti u video blogu, a do tada na slikama pogledajte kako napredujemo s radovima.

Helenas.bih u posjeti Brotisu

Keramičke pločice su savršena podloga za photo shooting kulisu!

Helenas.bih, domaći brend koji je u kratko vremena osvojio žensku populaciju u regiji (i svijetu) su u svojoj potrazi za savršenom kulisom za fotografiranje posjetili i Studio keramike Brotis. Nova kolekcija iz radionice Helenas.bih iskoristila je dizajnerski najzanimljivije pločice u salonu da bi svojim pratiteljima donijeli što zanimljiviju prezentaciju svojih novih proizvoda. Koliko brižljivo i detaljno prilaze izboru boja i materijala za svoje torbe tako su izoštrenog oka birale samo dizajnerski najzanimljivija rješenja na pločicama.

Photo shooting je prošao u ugodnom druženju i razmjeni iskustava a ispod donosimo njegov mali dio.
Potražite Helenas.bih na Facebook/Instagram socijalnim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zašto odabrati viseću školjku ispred samostojeće?

Obični vodokotlići dugo vremena bili su jedina poznato rješenje na našem tržištu za problem vodospreme kod wc školjke. Njihova cijena danas je značajno manja od cijene ugradbenih vodokotlića, ali rješenje je to zbog brojnih razloga nepraktično.

Prvi i glavni razlog je ČISTOĆA!

Ako čovjek voli držati stvari čistima onda traži rješenje koje će mu to najlakše omogućiti. Obični vodokotlići ovješeni su na zid, imaju cijev koja ih spaja sa wc školjkom i imaju spojno crijevo koje ih spaja sa vanjskim kutnim ventilom za dovod vode u vodospremu. Osim toga samostojeće su školjke oslonjene cijelom donjom površinom za pod, a spoj se često dodatno silikonira. Ne treba zaboraviti ni odvodnu cijev koja se nalazi tik iza školjke na način da je obično nezgodno pristupiti ovom području kako bi ga se prebrisalo.

Viseće školjke i ugradbeni vodokotlići su solucija koja uklanja problem održavanja čistoće na ovim mjestima i to na način da poništava njihovo postojanje. Viseća školjka je oslonjena stražnjom površinom na zid, i samo na zid. To je za razliku od bezbrojnih nepristupačnih područja starog rješenja jedina linija na koju treba obratiti pažnju prilikom čišćenja. Ispod školjke čistite kao i ostali pod, vodokotlić niti ne vidite! Tek mali otvor (tipku), preko koje možete lagano pristupiti tehničkom održavanju vodokotlića.

Izgleda lijepo, vrlo je jednostavno, i lako je za čistiti!

Veliki izbor samostojećih školjki i prateće ugradbene tehnike potražite u našem salonu.

 

 

Danijel Bevanda
mag.ing.aedif.
project manager