Linkfloor: Inovacija i luksuz

Što je Linkfloor?
Tkanina na PVC-u sa poliesterom i stakloplastikom, visoko otporna na abraziju i udarce. Ostaje nepromijenjena u dodiru s vodom, kemijskim sredstvima i mrljama.

 

 

Mnogi se udaljavaju od Linkfloor-a povezujući ga s manje poželjnim linoleumom, smatrajući da nije tako kvalitetan ili luksuzan kao što su popularnije opcije oblaganja podova drvom ili pločicama. Linkfloor je evoluirao kroz veliki put inovacija i ne smije se ignorirati.

L’antic Colonial, tvrtka u Porcelanosa grupaciji, podigla je Linkfloor na višu razinu uz prepoznatljivi pečat koji dolazi sa ovim brendom. Njihove obloge su jedne od najotpornijih i najstabilnijih koje su dostupne na današnjem tržištu. Ostaju nepromijenjeni bez obzira na direktne udarce, ogrebotine, utjecaj vode, vlage, mrlja ili kemijskih proizvoda. Linkfloor je unaprijeđen od jednostavnog klik-klak sistema u tradicionalnom pločastom formatu na format u roli dimenzija 2×10 metara. Ovaj novi sistem još više olakšava postavljanje na veće zone zbog svoje masivnosti.

Porcelanosa Linkfloor dolazi u različitim serijama koje možete provjeriti ovdje, a mi ćemo izdvojiti najzanimljivije određene prema svojem izgledu ili načinu postavljanja.

Serija Contract:
Ova serija je iznimno jaka imitacija isprepletenog tekstila, koja daje izgled tkanine ili tepiha. Dostupna u 8 različitih boja, ova tekstura može biti postavljena u prostore koji su u doticaju s vlagom i vodom, kao kupaonice i kuhinje u kojima može dati privlačniju atmosferu od običnih pločica. Ova serija također dolazi u rolo formatu, koji je idealan za posebno velike prostore.

Serija Oak:
Dostupna u pločastom formatu, serija inspirirana izgledom prirodnog hrasta, postaje sve popularnija zamjena za pravo drvo. U svojih šest varijacija u boji, ova serija je raznovrsna u detaljima kao bilo koje prirodno drvo ali je dvostruko trajnija.

Serija Hotel Air:
Serija donosi nove estetske mogućnosti u vidu postavljanja na podove i zidove u stambenim i poslovnim projektima i zonama visokog prometa. Serija dostupna u velikom broju tonova koje daju stvarni izgled prirodnog drveta.

Porcelanosa je podigla Linkfloor na novi stupanj luksuza, donoseći trajni i kvalitetan proizvod u vaše domove kojemu je potrebno minimalno održavanje. Ako to nije dovoljno, Porcelanosa daje čak 15 godina garancije na SVE proizvode iz Linkfloor serije.

 

Jeste li promijenili mišljenje o vinilu?

Provjerite dostupne uzorke u Brotis Concept Store.